-
admin
- گرمایش تابشی لوله ای
هیتر تابشی لولهای گلخانهای، یکی از کاربردیترین سیستمهای موردنیاز جهت گرمایش گلخانه است. این هیترهای تابشی، گرما را به صورت یکنواخت در تمام سالن پخش میکنند.
در خصوص گرمایش محیط گلخانهها باید گفت؛ با توجه به بحران کم آبی و گسترش روز افزون احداث گلخانه و کشت گیاهان گلخانهای در کشور، یکی از بحثهای مهم و حیاتی در این زمینه گرمایش سالنهای گلخانه میباشد، زیرا به دلیل کمبود محصولات زراعی در نیمه دوم سال، کشت گلخانهای در فصول سرد سال متداولتر بوده و سود سرشاری نصیب گلخانهداران میکند.
همچنین با توجه به اینکه سیستمهای گرمایش تابشی دارای قابلیت اطمینان بالا در فصول سرد سال میباشد و از لحاظ مصرف انرژی بهینه هستند و گرمایش بستر گلخانه را به نحو احسن تامین میکنند، بهترین انتخاب برای گرمایش گلخانهها این دستگاه است.
امروزه سیستمهای سنتی گلخانهای که به روش همرفتی از قدیم الایام در گلخانه استفاده میشدند به دلیل مصرف بالای انرژی و نبود قابلیت اطمینان بالا در فصول سرد سال عملکرد راضی کنندهای نداشتند. لذا با توجه به رویکرد دولت در زمینه اصلاح الگوی مصرف و کاهش مصرف سوخت و ارائه طرحهای تشویقی در این زمینه لازم بود که در سیستمهای گرمایش گلخانه تغییراتی اعمال شود.
از این رو سیستمهای گرمایش تابشی گرماسان که مبنای عملکرد آنها براساس تابش میباشد مورد توجه گلخانه داران قرار گرفت.
تجربه موفق استفاده از این سیستمها که برای نخستین بار توسط شرکت گرماسان در گلخانه مورد استفاده قرار گرفت و نتایج بسیار قابل توجهی در زمینه کاهش مصرف انرژی و افزایش قابلیت اطمینان و راندمان تولید گلخانه بر جای گذاشت، تردیدی در استفاده از سیستمهای گرمایش تابشی گرماسان در گرمایش گلخانه باقی نگذاشت.
هیتر گرمایش تابشی لولهای برای مرغداریها
شرکت گرماسان با ارائه مدلهای MR-L مخصوص مرغداری و دامدری، پیشرو در زمینه سیستمهای گرمایش تابشی در مرغداریها میباشد.
طی سالهای گذشته سیستمهای گرمایش مرغداریها بسیار سنتی و عمدتا با روش همرفت (جا به جایی هوا) بوده که بسیار پر مصرف بوده و هزینههای بسیاری را در پی داشته است. با توجه به محیط مرغداریها و وجود فنهای بسیار زیاد در سرتاسر محیط مرغداری جهت تهویه هوا، روشهای گرمایش همرفتی با استفاده از هیترها، جت هیترها، کورههای هوای گرم و… نیازمند صرف انرژی و هزینه بالا جهت گرم کردن مرغداریها میباشد. همچنین ایمنی این سیستمهای سنتی معمولا پایین بوده و خطر اشتعال و آتشسوزی داشته و معمولا دارای سر و صدای زیاد و آلایندگی بالا میباشند.